Gyógyulások

Hogyan is kerültem Farkas Józsefhez? Egy parázsonjárás alkalmával volt szerencsém megismerkedni vele, amit Ő vezetett. Ekkorra már nagyjából másfél éve fennállt egy problémám: a jobb lábam a bokámtól a térdemig minden estére csúnyán bedagadt, amit ráadásul erős húzó fájdalom kísért. Beszedtem rá három doboz gyógyszert, majd javulás hiányában az érsebészeten kötöttem ki, ahol felírtak két pár gumiharisnyát. Ekkor akadtam ki: gumiharisnyát 26 évesen? Köszönöm, azt azért nem.

2015 06.19.-én rutin szűrésen az orvosom 42mm-es bal oldali petefészek cisztát diagnosztizált.
Ezután 2-3 hónap múlva kontroll vizsgálatot javasolt, és azt mondta hogyha meglesz a ciszta
akkor műtét szükséges.

Egy elég hosszú procedúra után kerestük fel Józsit és kedves feleségét. Pánikszerű rohamaim voltak, amik miatt nem tudtam iskolába járni. Január elején kórházban jártam, ahol kizártak mindennemű szervi problémát. Látott neurológus, kardiológus és pszichológushoz is jártam, ahol egy autogén tréninget tanultam meg. A szüleim és én is mindent megpróbáltunk, de semmi nem vezetett eredményre.

Egy Dunakeszin található terembe jártam edzeni anyával, az egyik nagyon kedves edzőnk ajánlotta Józsit, aki szintén pánikbetegség miatt kereste fel őket régebben. Sokkal nagyobb bizalommal fordultam hozzájuk azok után, hogy egy hozzám hasonló helyzetet megélt ember biztosított róla, használni fog a kezelés.

Ezúton szeretném megköszönni azt az óriási nagy segítséget, amit a hétfő esti "csontrakás" alkalmával kaptam.
Egy két hónappal ezelőtti helytelen emelés folytán, a derekam alsó részén egy igen intenzív idegbecsípődés, nagyon nehezen múló fájdalom jelentkezett, így honorálva a testem ezt a rossz mozdulatot.

Amerikában éltünk 6 évig és ott is jártunk csontkovácshoz rendszeresen, most Angliában élünk. Minden egyes hazajövetelünkkel felkeressük Farkas József természetgyógyászt Dunakeszin.

2014. elején, a várandósságom harmadik hónapjában Cin II-es lett a cytológiai eredményem. A szokásos kúpos kezelés és a megismételt cytológia után a nőgyógyász azonnali méhszájseb műtétet javasolt. Mivel ekkor már a 30. hétben voltam, nem egyeztem bele a műtétbe.
Végül a konizációt a szülés utáni hetedik héten, 2014 október elején végezték el. A szövettan azonban rossz lett, a kimetszést nem sikerült az ép szövetben elvégezni. Az onkoteam méhnyak amputációt vagy méheltávolítást javasolt. A nőgyógyászom az amputációt nem vállalta. Ekkor hangzott el először, hogy ez méhnyakrák, de a műtét nem sürgős, elég január-februárban elvégezni. Azt mondta, addig van időm, ha gondolom, kérdezzek meg más orvost is.

Farkas József kétségen kívül, Isten embere. A Gondviselés általa is vigyáz a pacienseire. Feleségemmel együtt tapasztalhattuk testi - lelki bajaink javulását és állapotunk pozitív irányú változását.

Mély, sokrétű elméleti tudása remek intuitív és gyógyító képességgel párosul. Köszönet és hála illeti Őt.
Minden alternatív gyógymódot keresőnek ajánlva:

Pavelczak Kiss Gábor

A legutóbbi gyógyítása - 3 különböző esetben jártam nála:) - egy folyamatosan visszatérő pánikroham kezelése volt amit egy általa választott módszer segítségével...mint egy "rossz fogat" úgy szedte ki belőlem a problémát gyökerestül.

Farkas József

Természetgyógyász

06-70 / 380-34-99

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

farkas-jozsef-termeszetgyogyasz
Csáki Edit

Természetgyógyász

06-70 / 506-12-78

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

csaki-edit-termeszetgyogyasz