40 éves Dunakeszi vállalkozó vagyok, fizikai munkát végzek, egész életemben sportoltam; nemrégen egy edzésen kificamítottam a vállamat. Nem akartam orvoshoz menni, így egy barátom a csontkovácsolást ajánlotta. Egy kicsit szkeptikus voltam, hiszen sosem voltam még korábban természetgyógyásznál, de végül rászántam magam. Kiderült, hogy sok ismerősöm évek óta Józsihoz jár. Én is elmentem hozzá és nagyon jól tettem!

Józsi kombinált kezelést alkalmazott nálam: jól átmozgatott, megropogtatott, masszírozott és kinesio tape-et is kaptam, valamint energiával is kezelt. Két hónap alatt nemcsak a vállam jött helyre tökéletesen, de a deréksérvem is elmúlt! A kezelés hatására minden fájdalmam megszűnt, jobb lett a közérzetem és sokkal rugalmasabbnak érzem az ízületeimet, izmaimat. Úgy döntöttem, hogy ezentúl havonta visszajárok Józsihoz, mert ez nagyon jó nekem

Eddig is alapvetően egészségesen éltem, sportoltam, egészségesen táplálkoztam, de kaptam még pár nagyon jó tanácsot és ezzel még többet tehetek saját és a családom egészségéért, a jó közérzetünkért! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Köszönöm Józsi!

Rideg László