Ezúton szeretném megköszönni azt az óriási nagy segítséget, amit a hétfő esti “csontrakás” alkalmával kaptam.

Egy két hónappal ezelőtti helytelen emelés folytán, a derekam alsó részén egy igen intenzív idegbecsípődés, nagyon nehezen múló fájdalom jelentkezett, így honorálva a testem ezt a rossz mozdulatot.

Hallottam már beszámolókat azoktól, akik már jártak csontrakáson, de az emberben addig nem nagyon tudatosul ennek jótékony hatása, míg a saját bőrén nem tapasztalja. Ez velem is így történt.

Az első kezelés után már a fájdalmaim 100% -ban megszűntek, amit én magam sem akartam elhinni. Mert ugye, az emberek túlnyomó többsége a gyógyszerekben, a kemikáliákban hisz, vagy legalább is a különböző médiumok által sulykolt világukban él. Pedig van “élet” azokon túl is. Vagy inkább azok nélkül, csak egy kis nyitottságra, szemléletváltásra van szükség.

Érdemes lenne elgondolkodni azon, ha ezzel mondjuk orvoshoz megyek, ő ad egy beutalót a reumára, ott adnak fájdalomcsillapítókat, plusz gyógyszereket, ami feleslegesen terhelik a szervezetet. Ezzel szemben kaptam egy közel húszperces kezelést, ami természetes, évezredes tudásokon alapul és nincs mellékhatása.

József nagyon nagy szakmai tudásról és felkészültségről tett tanúbizonyságot.

Személyében egy nagyon pozitív, jó gondolkodású, tiszta értékeket valló embert ismertem meg. Már csak ezért is megérte elmennem hozzá. Magyarságunk régmúltjában ezen embereket hívták gyógyítóknak, sámánoknak, vagy táltosoknak.
Mindenképp meg kell becsülni ezt a tudást.

Biztos, hogy a későbbiekben is fel fogom keresni.

Üdvözlettel, Pundzsák István