Aki hisz, az gyógyul

"A szellemgyógyászat ereje"

Kedves Józsi!

Szeretnék köszönetet mondani és felsorolnám az alábbi gyógyulásom történeteit.

Először 2008 nyarán találkoztunk, amikor az orvos egy komoly szemműtétet javasolt. Ezt meghallva a hugom azonnal elhozott, amikor egy hosszabb beszélgetés alatt kaptam egy energia-kezelést. A kezelés befejezése után megkérdezte mit éreztem? Melegség és bizsergés áradt szét a szervezetemben, ami csodálatos érzés volt. Majd mély meditációs állapotban elvégzett a szememen egy szellemműtétet, mely sikeres volt és így az orvosi beavatkozást lemondtam. Csodálatosan rendbejött a szemem és azóta is jól látok. A Józsi által készített meditációs lemezt azóta is napi rendszerességgel hallgatom, ami még tovább segíti az egészségem megőrzését.

2009-ben Újabb problémával kerültem orvoshoz ahol csípő protézist javasoltak. Már az időpontot is kitűzték egy hónap múlva lett volna a műtét. Sürgősen dönteni kellett, de már tudtam, hogy Józsit választom. Időpont egyeztetés után újra elmentem hozzá, aki ismét meditációs állapotban egy szellem műtétet végzett, kicserélte a csípő ízületeket, forgókat. Ennek eredményeként egy kb. 60%os javulás jött létre. Tudtam menni! Az orvosi beavatkozást természetesen lemondtam.

Koromnál fogva újabb fájdalmak jelentkeztek, megint irány Józsi! A fájdalmakat lumbágónak gondoltam, de vizsgálat után kiderült, ötödiziglen visszamenő problémát hordoztam magamban, ami a fájdalmat hordozta. Tisztítás és újra felülírás után a mozgásképességem 60-70%os javulást eredményezett.

Az eddig leírtakat azért osztom közre, hogy másoknak is segítsek abban, hogy a betegségekből van kiút, van gyógyulás, Farkas József természetgyógyász segítségével.

Köszönet és hála az eddigi gyógyulásaimért!

Heincinger Lászlóné

Farkas József

Természetgyógyász

06-70 / 380-34-99

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

farkas-jozsef-termeszetgyogyasz
Csáki Edit

Természetgyógyász

06-70 / 506-12-78

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

csaki-edit-termeszetgyogyasz