“A szellemgyógyászat ereje”

Kedves Józsi!

Szeretnék köszönetet mondani és felsorolnám az alábbi gyógyulásom történeteit.

Először 2008 nyarán találkoztunk, amikor az orvos egy komoly szemműtétet javasolt. Ezt meghallva a hugom azonnal elhozott, amikor egy hosszabb beszélgetés alatt kaptam egy energia-kezelést. A kezelés befejezése után megkérdezte mit éreztem? Melegség és bizsergés áradt szét a szervezetemben, ami csodálatos érzés volt. Majd mély meditációs állapotban elvégzett a szememen egy szellemműtétet, mely sikeres volt és így az orvosi beavatkozást lemondtam. Csodálatosan rendbejött a szemem és azóta is jól látok. A Józsi által készített meditációs lemezt azóta is napi rendszerességgel hallgatom, ami még tovább segíti az egészségem megőrzését.

2009-ben Újabb problémával kerültem orvoshoz ahol csípő protézist javasoltak. Már az időpontot is kitűzték egy hónap múlva lett volna a műtét. Sürgősen dönteni kellett, de már tudtam, hogy Józsit választom. Időpont egyeztetés után újra elmentem hozzá, aki ismét meditációs állapotban egy szellem műtétet végzett, kicserélte a csípő ízületeket, forgókat. Ennek eredményeként egy kb. 60%os javulás jött létre. Tudtam menni! Az orvosi beavatkozást természetesen lemondtam.

Koromnál fogva újabb fájdalmak jelentkeztek, megint irány Józsi! A fájdalmakat lumbágónak gondoltam, de vizsgálat után kiderült, ötödiziglen visszamenő problémát hordoztam magamban, ami a fájdalmat hordozta. Tisztítás és újra felülírás után a mozgásképességem 60-70%os javulást eredményezett.

Az eddig leírtakat azért osztom közre, hogy másoknak is segítsek abban, hogy a betegségekből van kiút, van gyógyulás, Farkas József természetgyógyász segítségével.

Köszönet és hála az eddigi gyógyulásaimért!

Heincinger Lászlóné