Kedves Józsi!

Egy “tamáskodó” esete:

10 év óta járjuk az orvosokat lányommal, minden eredmény nélkül.

Mindig beteges volt, aztán elkezdett versenyszerűen biciklizni.

Nagyon sikeresen indult a pályafutása, a legjobbak között volt, sorra nyerte a versenyeket.

Egészen addig, amíg a térde el nem kezdett fájni és ezzel elindult a mi “Canossa” járásunk.

Térdműtétek sora, utána természetesen térdsérülések, melyek újbóli térdműtéteket indikáltak.

Közben pszichésen is megviselte lányomat az események ilyen fordulata, minden műtét után egyre rosszabb fizikai állapotból próbált újra visszatérni az élmezőnybe. De jött az újabb sérülés! Mellette újabb tünetek jelentek meg: bőrérzékenység, állandó fáradtságérzés, hőemelkedés.

Természetesen jártuk az orvosokat, voltunk : góckeresésen ( kivették a manduláját ), hematológusnál, nőgyógyásznál ( itt sajnos alacsony női hormonszintet állapítottak meg, ezért szteroidot kapott – ennek következménye nagy fájdalmakkal járó menstruációs görcs , rossz közérzet volt ) de semmi javulás!

Közben az egyik vizsgálatnál hepatitist állapítottak meg, ami hat hét vizsgálat után- ahol minden életveszélyes betegségre vizsgálták ,. szúrták, ijesztgettek minket – derült ki, hogy egy állati eredetű vírus un. adeno-vírus fertőzés okozta. Ezzel nem mentünk sokra, mert ellenszer erre nem volt csak pihentessük.

A sok betegség, más problémák hatására szorongásos pánikrohamok jöttek elő, melyet a pszichiáter által adott gyógyszerek, a pszichoterápia sem oldott meg.

Ezek után egy véletlennek köszönhetően találkoztunk Farkas Józsival, tőle kértünk segítséget lányom gerincproblémájára.

Ekkor 10 év kínlódás, számtalan orvosi kísérletezés után, már semmi megoldásban nem reménykedve megláttuk az alagút végén a fényt.

Már az első kezelés eredményeket hozott! Nemcsak a gerinc probléma megoldásában, hanem az összes addig felmerült , még meglévő probléma megoldásában! Én csak a tényeket szeretném elmondani, amik kétségtelenül bizonyítják a kezelés eredményességét. Lányom rosszkedvű, ingadozó hangulatú, beteges ( mind testileg mind pszichésen ) , érdeklődés nélküli megkeseredett emberként lépett be az első kezelésre.

Öt alkalom után azt kell mondanom visszakaptuk a régi, jókedvű, mosolygós, nyitott , egészséges gyerekünket. Fantasztikus volt figyelemmel kísérni a folyamatot, és egyben hihetetlen is!

És még nincs vége!

Kinyílt a külső világra, egyre sikeresebb, teli van energiával, visszatért a sporthoz – és élvezi – ami a legfontosabb: újra tud örülni az életnek . Mintha több tonnás súlyok nyomták volna, amitől a kezelés során megszabadult és elkezdett szárnyalni.

Élvezet nézni, ahogy minden nap valami új csoda történik vele, sikert sikerre halmoz! Velünk, szüleivel, de környezetével való kapcsolata is megváltozott. Újra boldog!

Tíz hosszú év eredmény nélküli kínlódása után, végre célt értünk!

A lányom láthatóan egészséges , ennek az állapotnak a stabilizálása van még hátra!

Hat kezelés hozta ezt az eredményt, ami a fentiek elolvasása után hihetetlen számomra.

Nagyon hálás vagyok a sorsnak ami Józsihoz vezérelt minket és természetesen Józsinak is!

Két hónappal ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy létezik ilyen nem hittem volna neki!