2010 januárjában ismerkedtem meg Farkas József természetgyógyásszal.

Előzmény: 2009 decemberében háziorvosom sürgősségivel beutalt a Váci kórházba, ahol 5 napot töltöttem a neurológiai osztályon. Panaszaim a következők voltak: jobb kezem zsibbadt, bal szememre homályosan láttam (egyik napról a másikra) ill. fájt a szemem, lábaim zsibbadtak, valamint szédültem.

A neurológián szteroidokat kaptam (nem kis mennyiségben) amitől a szemem helyre állt, a zsibbadásokkal viszont nem tudtak mit kezdeni, hát kiengedtek a diagnózisom: szklerózis multiplex gyanúja (alapozva ezt arra, hogy szerintük szemideggyulladásom van, és ez a legfőbb tünete ennek a betegségnek). Megállapították azt is, hogy a fejemben számottevő góc található. Fél éves gyerek és egy férj mellett, csak arra gondoltam mi lesz ha lebénulok (mert hogy ezzel riogatott a doktornő). Illetve megemlítette nem ajánlatos több gyermeket vállalnom, merthogy nagy a valószínűsége, hogy a szülés hozta ezt elő.

Már a kórházban eldöntöttem, hogy természetgyógyászhoz fogok fordulni, főleg azok után, hogy amikor a szervezetemből már kiment a szteroid hatása visszajött a szemprobléma. Illetve mindenre az volt a válaszuk, hogy talán, lehet, nagy valószínűséggel… stb. Ez azóta másképp történik… (lsd. lentebb)

Ekkor kerestem rá az interneten, hogy Dunakeszin hol van természetgyógyász, és az első alkalommal kiderült, jó helyen járok.

Az első beszélgetés után, megszűnt a szememmel kapcsolatos összes probléma. Még 2 alkalom kellett ahhoz, hogy a zsibbadások is abba maradjanak. És az összes elváltozás, ami a testemben volt megszűnt. József kérdezett, és kérdezett, és én csak beszéltem ki magamból az érzéseket, és erre volt szükségem, ez volt az, ami a gyógyulásomhoz vezetett.

Én meg csak ámultam, hogy lehet, hogy valaki ennyire jól kérdezzen, mert mindig beletalált, és mindig tudta hol keressük a problémát.

Az egyik kezelés alkalmával József észrevette a kézfejeimen, hogy nagyon kiszáradtak, véreznek, botrányos, ahogy kinéztek. Másfél, két éven keresztül csak kenegettem, pénzt nem sajnálva a legjobb készítményekkel, az eredmény változatlan.

József megkérdezte, tudod mitől ilyen a kezed? A válaszom az volt, persze sokat mosom, mert pici a gyerek. Hát nem, azt mondta, vastagbél-gyulladás, és hogy vezetett meditációval kiderítjük, milyen visszatartott érzelmeim vannak. Kétszer voltam nála vezetett meditáción, ahol megoldottunk 5 olyan problémát, amiből 3 általános iskolás koromba vezetett vissza. Most 27 éves vagyok, tehát nem most volt. És nem voltak eget rengető “rossz” élmények, de én akkor tragédiának éltem meg. Ez körülbelül 2-3 hónapja történt, mondanom se kell, azóta se krém se semmi. A kezeim, mint régen, se kiszáradás, se vérzés. Megdöbbentő.

Az egyik kezelés után megkérdeztem Józsefet, mikor jöjjek legközelebb, ő azt mondta, amikor úgy érzem.

Így amikor érzem, hogy valami nem stimmel, meglátogatom, így történt nem is olyan rég, mikor is fura fájdalmat éreztem a bal lábamban, pontosabban a bőröm fájt.

Kiderült kezdődő gerincsérvem van, amit József már kezelt is csontkovácsolással, úgyhogy nem aggódok már emiatt se, megoldottuk (3 alkalom), mint az eddigieket is. Nincs bőr fájás, derék fájás, minden rossz érzés elmúlt.

Örülök nagyon, hogy megismerhettem ezt a fajta gyógymódot, és annyi megdöbbentő és érdekes információval lettem gazdagabb és remélem, még leszek is.

Hogy megismerhettem a meditációt, amivel azelőtt nem mertem kísérletezni, és amitől azóta mindig megnyugszom, feltölt, új gondolatokra ébreszt. Tetszik!

Elmulaszthatom a fejfájásom a csuklásom, és még tabletta vagy egy pohár víz se kell hozzá.

Panaszkodtam Józsefnek a pulzusomat illetően alaphelyzetben 90-100 között mozog, ajánlotta hogy mozogjak heti rendszerességgel, na a sport tőlem nagyon távolt áll/állt, de kb. két hónapja elszántam magam, kell a plusz energia, jó lenne ha a pulzusom kevesebb lenne, így hát elkezdtem futni.

Azóta hetente 3-szor futok, és tessék, a pulzusom 75-80, fittebb vagyok, jobban érzem magam a bőrömben.

Józseftől, (ellentétben az orvosokkal) minden kérdésemre mindig megkapom a választ, hogy mi miért történik a testemmel, szervezetemben. Megtudom a kiváltó okot, megszűntetjük a problémákat, és azóta nyugodt vagyok, mert tudom hova fordulhatok bizalommal ha egészségről van szó!

Annyira jó! Köszönöm!

 

Dunakeszi, 2010-09-20

Anita