Józsefhez, aki már a családunkban fogalommá vált, barátnőm által jutottunk el. Igazából kisfiam egészségügyi problémája miatt kerestük fel Józsit, akit csontkovácsolás terén varázsolt el. Közben nekem lettek lelki problémáim, még a meglévők mellett, és megbeszéltünk egy időpontot, hogy rendbe rakja a lelkiállapotomat.

Egy kezelést kaptam, egy oldást a rossz lelkiállapotomra. Ez az alkalom két órán át tartott, amit úgy éreztem, mintha csak fél órát lettem volna bent. A kezelés előtt igen rossz állapotban voltam, úgy éreztem, hogy nekem már csak akkor jó, ha alszom. Állandóan görcs volt a gyomromban, vele aludtam, vele ébredtem. Voltak azért nyugodt perceim, de mindig előjött a múltból egy- egy rossz emlék, ami nem hagyott nyugodni. A családom, a környezetem már aggódott értem. Voltak időszakok, hogy semmi bajom nem volt, aztán nem lehetett elviselni engem. Utána jött az oldás, és vele együtt a szép idő is megérkezett. A lelkem a helyére került. A kezelés maga volt a csoda, nyugalmat éreztem akkor, és azóta is azt a nyugalmat érzem a lelkemben amit akkor ott. Józsefnek az egész családom hálás, és én főleg mert nem tudom mihez kezdtünk volna Nélküle.

Mindenkinek ajánlom, akinek bármilyen testi- lelki problémája van, már azért is mert a lelki problémáink vezetnek a testi problémákhoz. Minden egyes szervi megbetegedésünk visszavezethető valamilyen lelki problémára.

Köszönöm a lehetőséget, hogy elmondhattam , József egy nagyszerű ember, aki szerintem csodákra képes. MERT Ő MAGA A CSODA!

Magdi