Ha megemlítem az ismerőseimnek hogy csontkovácsnál jártam, akkor szinte kivétel nélkül összefut a szemöldökük és megkérdezik:

“– Hú, az nagyon fájdalmas, hogy bírtad?”

Nagyon jól, ugyanis egyáltalán nem fáj. Nagyon jó érzés, ahogy a csontok kiropognak, és szinte azonnal megkönnyebbül az ember. A fájdalom pedig, ami addig volt, az tovaröppen. Amikor leszállok a masszázságyról, akkor úgy érzem magam, mintha sokkal könnyebb lennék és a lépteim is ruganyosabbak.

Mióta ismerem Józsit, ha bármilyen mozgásszervi gondom van, akkor azonnal hívom és rövid időn belül segít a problémát megoldani. A derékfájás, – ami esetenként szokott jelentkezni az első gyerkőc megszületése óta -, okozza a leggyakoribb problémát. Néha nehéznek bizonyul az örökmozgó és egyfolytában gyarapodó, már 11 kilós apróság emelgetése és a derekam ilyenkor jelzi, hogy valami nincs rendben és segítséget kér. Nem szoktam sokáig dédelgetni a fájdalmat, hanem hívom Józsit, átugrom Dunakeszire és azonnal segít. Mivel előtte sosem fájt a derekam és igyekeztem egészségesen élni, így általában elég egy kezelés a probléma megoldásához.

De nem csak akkor szoktam kérni a segítségét, amikor már megvan a baj, hanem megelőzés céljából is. Mondhatnám, „függő” lettem.

Ezúton is köszönöm

Badenszki Erika