Több száz elégedett és visszatérő páciens bizonyítja a – felesleges méreganyagok nélkül is rendkívül hatásosan alkalmazott – holisztikus szemlélettel, az emberek testi-lelki harmóniájának helyreállítását elősegítő természetgyógyászat, természetes gyógymódok, terápiák és a regeneráló masszázs sikerességét. Válassza ki a leginkább rokonszenves kezelési formát a kínálatból!

garancia-3

100% garancia

Amennyiben nem elégedett az első alkalommal, annak ellenértékét nem kell megfizetnie.

Farkas József és Farkas Edit természetgyógyászokAlkalmazott módszereim megismerése végett olvassa el a honlapomat.

Rendelőnkben évek óta foglalkozunk a természetgyógyászat különböző szakterületeivel. Velem és az általam alkalmazott gyógymódokkal már több éve folyamatosan találkozhatnak a média természetgyógyász műsoraiban műsorvezetőként, vagy természetgyógyász szakértőként. (BP tv: Fűben-fában orvosság van, Zenit tv: Sana zug, Hegyvidék tv: Béky László: Természetgyógyász magazin, Kossuth és Petőfi rádió: Éjszaka, Napközben, Lánchíd rádió: Kettesben)

Mindent megteszünk, hogy felesleges várakozások nélkül, alkalmazkodva az időbeosztásához, gyorsan és hatékonyan segítségére lehessünk a természetgyógyászat több területén, egészségének megerősítésében, felhőtlen egészsége érdekében.