2010 szeptemberében a nőgyógyászom petefészek cisztát talált nálam. Ugyan késett a menstruációm és pozitív lett a terhességi tesztem, viszont túl magas volt a testhőm és görcsölt a hasam. Kiderült, hogy a várva várt baba még nem most időzítette az érkezését, így nagyon csalódott voltam. A férjem próbált vigasztalni, ő kevésbé vette a szívére a fals eredményt, optimistábban áll a dologhoz.

Józsefet azért kerestem fel, mert találtam egy videót youtube-on, ahol egy hozzám hasonló problémákkal megküzdött lánnyal beszélgettek a gyógyulásáról. Nála is cisztát találtak, sőt ekcémája is volt, mint nekem. Az első beszélgetés során sok igazságra fény derült, hogy milyen lelki okok vezettek a cisztám kialakulásához. A feszültség és a görcsös akarás miatt nem jött eddig még össze a kisbaba. József stresszoldó kezelést javasolt, amire eleinte kéthetente jártam, most körülbelül havonta. A kezelések után kezdetben még feszültebb lettem, mint mikor hozzá mentem, de pár nap múlva azt vettem észre, hogy kevésbé vagyok görcsös és ideges, tudok örülni minden apró dolognak, és a rosszban is megtalálom a jót, hogy ettől én miképp fejlődhetek, hogy csinálhatnám jobban. Ami nem visz előre, nem ad pluszt, azzal a továbbiakban nem foglalkozom, és egyszerre csak egy dologra koncentrálok. Kevésbé vagyok szétszórt. A kezelések utáni feszültség egyre rövidebb ideig tart. Az ekcémám tünetmentes, ha nem vagyok feszült és nem szorongok. Meditálni is szoktam és néha jógázom. Gyógyteát fogyasztok. Semmmi gyógyszerre (vegyszerre) nem volt szükségem és a cisztám eltűnt.

Lassan két hónapja, hogy kezelésre járok Józsefhez. Idővel tudom, teljesen rendben leszek, visszanyerem az egyensúlyt, és akkor a kisbaba sem várat magára.

28 éves budapesti nő