Természetgyógyász szolgáltatások

Ez az a technika, amit általában más természetgyógyász szolgáltatásokkal is érdemes kiegészíteni.

A kezelés célja, hogy a különféle lelki zavarokkal és drogokkal terhelt betegek részére a komplex öngyógyító programot kiegészítsük fül akupunktúrás programmal.

Az arc és a test más területei az egészségi állapot tükre; bizonyos területein a betegségek jól látható nyomokat hagynak. Ezekből a jelekből a természetgyógyász tud olvasni. Az eljárást arc-, vagy test diagnózisnak, vizuáldiagnosztikának hívják.

Ha az ember elsajátítja az autogén tréning tudományát és kiegésziti a természetgyógyász kezeléseket, gyorsan meg tudja szűntetni a stresszhatásokat, a feszültséget.
Elegendő lesz 15-20 perc a teljes pihenéshez, az erő visszanyeréséhez.

Belső utazás a lélek szabadságáról szól.
Arról, hogy olyan életet élhessünk, amire mindig is feltétel nélkül vágytunk...
A Belső utazás ehhez ad a természetgyógyász kezében gyakorlati útmutatót és segítséget a betegnek.

A bioenergetika története az írott történelem legrégebbi korszakáig nyúlik vissza.
A természetgyógyász célú felhasználása mellett ma már számos alkalmazási ágazata ismert. Az energiával való gyógyítás legvilágosabb, leginkább egyértelmű formáját jelenti a spirituális vagy szellemgyógyászat.

Bioenergetikai technikák között a természetgyógyász kezelések egyik leg hatékonyabbja. A szeretetmasszázs lényege, hogy testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítsa. Az energiák kiegyenlítéséről, harmonizálásáról van szó.

A csontokat nem szó szerint kovácsolom, hanem segítek nekik a pontos pozíció újbóli elfoglalásában. -

 

A fájdalommal járó tartó és mozgató szervrendszeri betegségek manuálterápiával (kézzel végzett szakszerű fogások, azaz csontkovácsolás) történő gyógyításnak tényleges eredete több ezeréves múltra tekint vissza. Masszázs már a történelmünk korai szakaszaiban is jelentős helyet foglalt el a természetgyógyászat rendszerében. A mai természetgyógyászat is előszeretettel alkalmazza minden téren.

Betegségtünetek alakulnak ki, amelyek elsősorban fájdalmat és egyéb kellemetlen érzést, komplett tünet együttest produkálnak. A természetgyógyász gyertyázással ezeket gyorsan és hatásosan meg tudták szüntetni.

A hasmasszázs óriási előnyökkel jár: A természetgyógyász segít vele kiegyensúlyozni az emésztőrendszer működését; csökkenti a túl aktív és serkenti a túl renyhe bélműködést.

A Kneipp-terápia alapítójáról, Kneipp tiszteletesről (1821-1897) kapta a nevét. Természetesen nem ő volt az első, aki a természetközeli gyógymódokon gondolkodott. A természetgyógyász ma is szívesen ajánlja. Más módszerek híján már a korábbi évszázadok orvosai is arra kényszerültek, hogy a természethez nyúljanak vissza.

A köpölyözés ismét aranykorát éli a természetgyógyász kezelések között. A régi időkben, szokásos gyógyeljárás volt mind a nyugati, mind a keleti gyógyításban. Kínában a Ling - dinasztia korából, i.sz. 281-bol maradtak feljegyzések róla. 1945-ig Hazánkban is elterjedt volt, és a hagyományos orvosi gyakorlatban is használták.

A betegség nem más, mint az agynak a környezeti tényezők alapján adott biológiai válaszreakciója. Évek óta nyitott szemmel figyelem a környezetemet és ennek kapcsán tökéletesen egyetértek a következőekkel.
A testben minden elváltozásnak biológiai oka és értelme van, amit a lélek vezérel az agyon keresztül.

A MAGNETER készülék elektromágneses impulzusokkal harmonizálja, felerősíti a meggyengült szervezetet, ezáltal az egészséges működést segíti. Magneter elpusztítja nem kívánt kórokozókat, elősegíti a relaxációt

Masszázs az egyik legrégibb és legmegnyugtatóbb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) technika, a betegségek gyógyítására megelőzésére és az egészségünk megőrzésére és jobbítására.

Minden természetgyógyász egyre inkább elfogadott ténynek tekinti, hogy a betegségeknek minden esetben megvannak a lelki okai. Ezekben az esetekben, mint természetgyógyász, legfontosabbnak a lélek megnyugtatását és a helyes önértékelés, önkép kialakítását tartom.

A szervezetének természetgyógyász szempontok szerinti állapotát a sav - lúg egyensúly határozza meg. A leggyakoribb állapot az elsavasodás, amin a lúgosítással tudok segíteni. A jó méregtelenítés hatékonyabbá teszi a táplálék feldolgozását, kiegyensúlyozottabbá válik az anyagcseréje, erősebb az immunrendszere és javulni fognak szervezetének regenerációs folyamatai is és visszatér az egészség. 

Természetgyógyász, bioenergetikus radiesztétaként vizsgálom az Ön szervezetére ható és környezetében jelenlévő káros vagy hasznos sugárzásokat. Ezeknek a radiesztéziai méréseknek a tükrében állítom össze a természetgyógyász bioenergia kezelések menetét. A természetgyógyászat elválaszthatatlan része, ez által a bioenergetika alapjának is tekinthető.

A reflexológiát (talpmasszázs) a természetgyógyász nemcsak különféle betegségek gyógyítására használja, hanem állapotfelmérésre és megelőzésre is. A reflexológia az emberi test minden egyes részének megfelelő működésére kiható, természetgyógyász által, reflexzónák masszírozással történő ingerlésének tudományos technikája.

 

A betegekkel folytatott mély lelki kitárulkozások közben ismertem fel, hogy a természetgyógyász kezelések hatékony módszerei között jelentős helyet foglal el. Emléksúly, megélt vagy elképzelt negatív élmény, ami hatással van az ember idegrendszerének a működésére. Ha az ember életében hirtelen váratlanul megrázó rossz emléket szerez, s ez őt nagyon megviseli.

A természetgyógyász kezelések egyik leghatékonyabb eszköze a szellemgyógyászat. Olyan betegségek esetén, ahol a mai racionális ismereteink kevésnek bizonyulnak, egy magasabb intelligenciához kell fordulnunk. Ez a szint valamennyiünkben megvan, hiszen hordozunk mindnyájan egy cseppet belőle, és ez nem más, mint a szellem szint.

Szín fény és kristályterápia nagyszerűsége az, hogy mindhárom terápiás eljárás pozitív együttes eredményeként a kezelés alatt mind a kliens, mind a természetgyógyász a megváltozott tudatállapot következtében a téridő egyidejűségben van. Így lehetőség van arra, hogy a múltban és a jövőben is regresszív és progresszív terápia kerüljön megvalósításra.

A talpmasszázs több ezer éves múltra visszatekintő, tapasztalaton alapuló tudomány. Segítségünkre van a teljes ember szemlélésében, és ezért a holisztikus gyógymód kialakításában.

Farkas József

Természetgyógyász

06-70 / 380-34-99

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

farkas-jozsef-termeszetgyogyasz
Csáki Edit

Természetgyógyász

06-70 / 506-12-78

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

csaki-edit-termeszetgyogyasz