Belső utazásBelső utazás a lélek szabadságáról szól. Arról, hogy olyan életet élhessünk, amire mindig is feltétel nélkül vágytunk. A belső utazás ehhez ad a természetgyógyász kezében gyakorlati útmutatót és segítséget a betegnek. Testi és lelki utazás, mely ahhoz segít hozzá, hogy lelked sérüléseire ráláss és be tudd azt gyógyítani. Bármily hihetetlen, de rögtön elindul egy belső regenerációs folyamat, és sejtjeink öngyógyító munkába kezdenek, amit akkor és ott rögtön, közvetlenül érzékelhetsz. Ha megvan a lelkedben a “NAGY EGÉSZ”, akkor a test is ezt követi.  

Attól vagyunk betegek, hogy valamikor megtagadtuk lelkünk valamely részét. Azt hittük, hogy valami rosszat követtünk el, és ezért kellően büntetjük magunkat. Ha ezzel szembe tudunk nézni, már nagy lépést tettünk a gyógyulás felé.

Nagyon hatékony tudatosító, feloldó hatású módszer. Alkalmas arra, hogy a tudatos elméből akaratlagosan nehezen előhozható konfliktusokat feltárjuk, és aztán célirányosan megdolgozzuk, már ha a továbbiakban szükséges. A Belső utazás ezáltal egy olyan önfelfedező módszer, amelyben a testi, lelki vagy érzelmi problémák gyökeréhez tudunk eljutni, és megoldva azt a testünkben-lelkünkben felszabadulva, megkönnyebbülve élhetünk tovább. A Belső utazás feltárja a kiinduló problémát, és ha készen állunk rá, akkor fel is dolgozhatjuk. Ennek során belemegyünk abba az érzésbe, amit a problémával kapcsolatban érzünk és hagyjuk, hogy teljesen átéljük azt. Megfigyeljük, hogy ez a lelki érzés testünk melyik pontján érezhető legerősebben, de engedjük, hogy kitombolja magát. Ha megéltük, csodálkozva vesszük észre, hogy bizony pl. a dühünk mögött a megbántottság érzése található. A technika alkalmazása után jelentős stresszoldás jön létre.

Brandon Bays gyógyulásán alapszik a módszer, aki súlyos miómából gyógyult meg különösen rövid idő alatt. Az Ő gyógyulásának a történetét a Brandon Bays: Belső Utazás c. könyvben elolvashatjuk.

Nem szükséges megvárnia, hogy valami komoly betegség jelentkezzen a testében. Akár a kíváncsiság vezérli, akár “megelőzés” céljából szeretné kipróbálni, így is nagyon szép és jó. Sok ismeretet, tudást összegyűjthet ugyan róla, de a személyes tapasztalatot, a Belső Utazás élményét nem pótolhatja más. Megtalálhatja vagy visszatalálhat abba a Békébe, amit talán olyan régóta keres. Ha szeretne elindulni egy belső úton, akkor itt eszközöket kaphatja hozzá. Megtapasztalhatja, mit is jelent megbocsátani: amikor a szót kitölti a tartalom. Egyszerű és gyakorlatias a módszer, nincs benne hókusz-pókusz. Ez az a módszer, amelyet a családomnak is ajánlok, ha valami bajuk van éppen, és én magam is használok.

Aki úgy érzi, hogy szeretne végre megszabadulni régi sérelmeitől, mert már tudja, hogy az Önt gátolja, tegyen egy próbát, hívjon most!