TalpmasszázsA talpmasszázs több ezer éves múltra visszatekintő, tapasztalaton alapuló tudomány. Segítségünkre van a teljes ember szemlélésében, és ezért a holisztikus gyógymód kialakításában.

A láb kapcsolatban áll a test összes részével és szerveivel, a talp reflexpontjainak masszírozásával hatunk a szervekre, szervrendszerekre és ezáltal az egész szervezetünkre. A mindennapi életben mégis milyen kevés figyelmet szentelünk a lábunkra. Gyakran szűk kényelmetlen cipőkbe préseljük, a testápolásnak is mostoha gyermeke.

Így érthető, hogy a talpmasszázs sok embernél kétkedést, csodálkozást vált ki, hogy a talpat kezeljük, mikor látszólag egy problémának, panasznak semmi köze nincs a talphoz. A talpmasszázs közben tapasztalt “fájdalmasan jó érzés”, amit aztán az egész test szerte tapasztal, aztán az információ amit a talp alapján meg tud önmagáról, mindenkit meggyőz.

Minden eddigi tapasztalat azt bizonyítja, hogy bátran alkalmazzuk a talpmasszázst, megfelelő tudással a panaszok, fájdalmak hamar megszűnnek.

A talpmasszázshoz kitartó munkáratürelemre van szükség, aminek párosulni kell életmódbeli változtatásokkal. Saját érdekében érdemes a házi feladatokat végrehajtani, táplálkozási, mozgási, gondolati változásokat elsajátítani a gyógyulás érdekében. Közösen dolgozunk az egészségén.

Talpmasszázs közben az okok is tisztázódnak, megtanítjuk a betegeknek megelőzni és kezelni a jövőben kialakuló kóros állapotokat, a harmónia megbomlására utaló jeleket.

A talpmasszázs segít megőrizni a testi-lelki egészséget, megelőzni a betegségek kialakulását.