Biomasszázs, szeretetmasszázsA biomasszázs (szeretetmasszázs) hatásai:

  • test nyugtató-lazítóhatás: a terápia során a test átmelegszik, könnyeddé válik, az idegek kisimulnak, szabaddá válik a légzés
  • izomzatnormalizáló hatás: a megfeszült izmok ellazulhatnak, az ernyedt izomzat pedig újult erőre kaphat
  • idegrendszeri nyugtató hatás: a bőr idegvégződései juttatják el az agyhoz a kéz gyógyító érintését, amely majd továbbítja a többi testrészhez
  • belső szervekre gyakorolt gyógyító hatás: célirányos zónamasszázzsal javulnak a zavarok, problémák
  • a vér- és nyirokkeringés megélénkülése: sokszorosára is nőhet a felületes és a mélyen fekvő testszövetek vérellátása,
  • javul a sejtek   oxigén- és tápanyagellátása, salak- és méreganyagok kiválasztása
  • hormonális hatás: az érintésre a szervezet endorfin és oxitocin hormont állít elő, amelyek a test saját stressz- és fájdalomcsillapító szerei

Biomasszázs, szeretetmasszázsBioenergetikai technikák között a természetgyógyász kezelések egyik leg hatékonyabbja a biomasszázs (szeretetmasszázs).

A biomasszázs (szeretetmasszázs) lényege, hogy testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítsa. Az energiák kiegyenlítéséről, harmonizálásáról van szó. Nem csak a neurotikus, depressziós betegeknél hatásos, hanem a szervi elváltozások esetén is segíti a gyógyulást.

Az emberek többségének szemében az élet értelme leszűkült a világ anyagi javakban kézzelfogható részére.

Ez előbb-utóbb lelki görcsöket okoz, mely akadályozza a testben a szabad energiaáramlást. A szeretetmasszázs feloldja a feszültséget, a blokádokat, serkenti a vér- és nyirokkeringést. Ki ne hallott volna a szeretetenergia csodálatos hatalmáról? A mai világban, ahol csak rohanunk és nincs időnk a lelkünkkel törődni, az érzelmeinkre figyelni, nem is vesszük észre, hogy mennyire vágyunk a szeretetre. A rohanó életmód, a civilizációs ártalmak hatásaként a szervezet kibillen egyensúlyából. Először testünk szervi elváltozás nélkül energiarendszerünk szintjén jelez. Majd jönnek az apróbb testi panaszok is, a sor legvégén, pedig a súlyos degenerativ elváltozások is megjelennek.

A biomasszázs (szeretetmasszázs) célja: A szervezet testi, lelki, szellemi harmóniájának visszaállítása.

Hatására fizikai síkról más rezgéstartományba kerülnek az információk, így lelki és szellemi síkon is hatnak áthangolják a testet. Szeretetmasszázs hatására boldogság és az életöröm érzése átjárja az egész szervezetet. A szeretetmasszázs hatására az izmokban felhalmozódott negatív élmények, görcsök oldódnak, a külvilág ingerei eltompulnak. Az egész szervezet energetikailag kiegyenlítődik és feltöltődik. Egy kellemes finom érintéssel történő Stresszoldó módszerről van szó, amely nagyon hatékony.

Legnagyobb szervünk a bőrünk, teljes felülete mintegy 1,6 négyzetméter. Fontos szerepet kap a test védelmében, hőszabályozásában, az immuntevékenységben. Mindemellett speciális funkcióval is rendelkezik: bőrünk kereken ötmillió érzősejtje áll készenlétben, hogy a legkisebb ingert érzékelve azt az idegpályákon keresztül az agy felé továbbítsa. Szeretetmasszázs különlegessége és hatékonysága abban rejlik, hogy a masszőr piheszerűen érinti a kliens testét a masszázs során, csak finom mozdulatokat tesz közvetlen a testen. A szeretetmasszázs helyreállítja a szervezet működési egyensúlyát, oldja a feszültséget, segít az ellazulásban, jótékonyan segíti test, a lélek és a szellem harmóniáját. A szeretetmasszázs során, amely olyan, mint egy kis “mennyei fürdőzés”, Teremtő Atyánk és az angyalok szeretetét, finom energiáját lehet megtapasztalni. A kezelés alatt mély meditációs állapotba jut el a páciens és a masszőr is.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben a testiek mellett a lelki blokkok is feloldódnak a biomasszázs hatására.

A legtöbb ember problémáját az okozza, hogy nem saját énjének, hanem a külvilág elvárásainak próbál megfelelni.

A szeretetmasszázs végső célja, hogy immunrendszerünket olyan pozitív, ‘szeretet alapú’ érzelmekkel és gondolatokkal tudjuk megerősíteni, mint a kedvesség, vidámság, jóság, együttérzés, megelégedettség, hit, barátság, megbocsátás, szeretet, öröm, türelem, békesség és optimizmus.

A megteremtett külső és belső egyensúly hatására újra zavartalanul kezd áramlani a testben az életenergia.

Kibillent egészségi állapota esetén feltétlenül keressen fel!