Talpmasszázs

A talpmasszázs több ezer éves múltra visszatekintő, tapasztalaton alapuló tudomány. Segítségünkre van a teljes ember szemlélésében, és ezért a holisztikus gyógymód kialakításában.
A láb kapcsolatban áll a test összes részével és szerveivel, a talp reflexpontjainak masszírozásával hatunk a szervekre, szervrendszerekre és ezáltal az egész szervezetünkre. A mindennapi életben mégis milyen kevés figyelmet szentelünk a lábunkra. Gyakran szűk kényelmetlen cipőkbe préseljük, a testápolásnak is mostoha gyermeke.
Így érthető, hogy a talpmasszázs sok embernél kétkedést, csodálkozást vált ki, hogy a talpat kezeljük, mikor látszólag egy problémának, panasznak semmi köze nincs a talphoz.
A talpmasszázs közben tapasztalt "fájdalmasan jó érzés", amit aztán az egész test szerte tapasztal, aztán az információ amit a talp alapján meg tud önmagáról, mindenkit meggyőz.
Minden eddigi tapasztalat azt bizonyítja, hogy bátran alkalmazzuk a talpmasszázst, megfelelő tudással a panaszok, fájdalmak hamar megszűnnek.
A talpmasszázshoz kitartó munkára, türelemre van szükség, aminek párosulni kell életmódbeli változtatásokkal. Saját érdekében érdemes a házi feladatokat végrehajtani, táplálkozási, mozgási, gondolati változásokat elsajátítani a gyógyulás érdekében. Közösen dolgozunk az egészségén.
Talpmasszázs közben az okok is tisztázódnak, megtanítjuk a betegeknek megelőzni és kezelni a jövőben kialakuló kóros állapotokat, a harmónia megbomlására utaló jeleket.
A talpmasszázs segít megőrizni a testi-lelki egészséget, megelőzni a betegségek kialakulását.

Farkas József

Természetgyógyász

06-70 / 380-34-99

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

farkas-jozsef-termeszetgyogyasz
Csáki Edit

Természetgyógyász

06-70 / 506-12-78

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

csaki-edit-termeszetgyogyasz