Események

Október 2021
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Masszázs

Masszázs az egyik legrégibb és legmegnyugtatóbb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) technika, a betegségek gyógyítására megelőzésére és az egészségünk megőrzésére és jobbítására.

Van-e aki ne hallotta volna már ismerősétől, hogy milyen jólesik amikor valaki megmasszírozza?

Minden környezeti hatás kisebb-nagyobb nyomot hagy a fizikai testen. Ezek a hatások amennyiben nem kerülnek feloldásra egyre súlyosabb elváltozásokat indukálnak és e fizikai test elkezd kimerülni. Stressz hatására a testben adrenalin keletkezik, ez teszi képessé az embert a túlélésre (üss vagy fuss reakció). Ha nincsen elég fizikai tevékenység akkor ez a hormon nem bomlik le teljes egészében és beépül az izmokba-csontokba. Innentől csak mint mérgező és terhelő anyag fog hatni a testünkre.

Többek között ezeknek a mérgező anyagoknak az eltávolításában van nagy szerepe a masszázsnak.

Masszázs hatására elindulnak ezek a szavas anyagok a sejtekből és a sejtközti térből a jobbá tett keringés által, a kiválasztó szerveken keresztül távoznak a testből.

Masszázs közben megnyugszik a kezelt személy, ellazul a teste, megindul a belső regenerálódás a sejtek megújulása. Panaszok fajtájától és erősségétől függ a kivitelezett masszázs fajtája és minősége, mindig a páciens egyéni helyzetének a figyelembevételével. Masszázs alkalmazásának gyakoriságát érdemes a panaszokhoz igazítani.

Masszázs, frissítő masszázs, szépítő masszázs, lazító masszázs, sport masszázs, relaxációs masszázs, hidratáló masszázs ... Sok megnevezést létezik a masszázs folyamatára, annak különböző változataira utalva.

Mindig a páciens állapotához alkalmazkodva végzem a masszázst, így biztosítva a lehető leggyorsabb eredményt!

Farkas József

Természetgyógyász

06-70 / 380-34-99

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

farkas-jozsef-termeszetgyogyasz
Csáki Edit

Természetgyógyász

06-70 / 506-12-78

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

csaki-edit-termeszetgyogyasz