Bemutatkozás

Több száz elégedett és visszatérő páciens bizonyítja a - felesleges méreganyagok nélkül is rendkívül hatásosan alkalmazott - holisztikus szemlélettel, az emberek testi-lelki harmóniájának helyreállítását elősegítő természetgyógyászat, természetes gyógymódok, terápiák és a regeneráló masszázs sikerességét. Válassza ki a leginkább rokonszenves kezelési formát a kínálatból!

100% garanciaAmennyiben nem elégedett az első alkalommal, annak ellenértékét nem kell megfizetnie.

Alkalmazott módszereim megismerése végett olvassa el a honlapomat.

Rendelőnkben évek óta foglalkozunk a természetgyógyászat különböző szakterületeivel. Velem és az általam alkalmazott gyógymódokkal már több éve folyamatosan találkozhatnak a média természetgyógyász műsoraiban műsorvezetőként, vagy természetgyógyász szakértőként. (BP tv: Fűben-fában orvosság van, Zenit tv: Sana zug, Hegyvidék tv: Béky László: Természetgyógyász magazin, Kossuth és Petőfi rádió: Éjszaka, Napközben, Lánchíd rádió: Kettesben)

Mindent megteszünk, hogy felesleges várakozások nélkül, alkalmazkodva az időbeosztásához, gyorsan és hatékonyan segítségére lehessünk a természetgyógyászat több területén, egészségének megerősítésében, felhőtlen egészsége érdekében.

Csáki Edit természetgyógyász Farkas József természetgyógyász
Csáki Edit
Természetgyógyász

Telefon: 06-70 / 506-12-78
  Farkas József
Természetgyógyász

Telefon: 06-70 / 380-34-99

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Farkas József

Természetgyógyász

06-70 / 380-34-99

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

farkas-jozsef-termeszetgyogyasz
Csáki Edit

Természetgyógyász

06-70 / 506-12-78

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

csaki-edit-termeszetgyogyasz