Stressz oldás

Azok a személyek, akik vezető beosztást töltenek be vagy felelősek valakiért, valamiért vagy diákok, akik túl nagynak érzik a nyomást, fokozottan ki vannak téve a stressz romboló hatásának. Benne vannak egy folyamatos kényszer állapotában, amiből ki akarnak törni.

Minél inkább belesüllyed ebbe a helyzetbe, annál inkább romlik az egészségi állapota, és ettől még feszültebbé és ingerlékenyebbé válik. Jönnek egymás után a kényszeres cselekedetek és a környezetétől való elszigetelődés. Kezdi tagadni a problémáit, nem beszél róla, egyre erősebben elszigetelődik ismerőseitől rokonaitól, a meglévő szakadék egyre mélyebbé válik. Sajnos, akik ebből ki tudnák vezetni azokkal is csökkenti a kommunikáció mértékét, még feszültebbé és stresszesebbé válik.

Ha valaki figyelmezteti erre az állapotra, annak a nyakába zúdítja az összes addigi feszültsége által generált mérgét, lassan a szeretteit is megmérgezi. Reggelente fáradtan kimerülte bedagadt szemekkel ébred, már kávé nélkül el se tud jutni a munkahelyére. Évek óta így megy, megjelennek a gyulladások, amik még jobban lemerítik.

Elkezd gyógyszereket szedni, napokra megoldódni látszanak a panaszok, de marad a gyenge állapot. A legyengült szervezetének még a feleslegesen túladagolt szintetikus mérgeket is ki kéne ürítenie, ez is újabb energiavesztéssel jár. Az egyre több gyulladás már krónikussá válik.

Gyógyszereket szed rá, amelyek néhány napra megoldják a gyulladásos gondjait, de akkor is megmarad az addigi gyenge állapot, sőt a szervezetnek még az antibiotikumok mellékhatásával is meg kell küzdenie. A gyulladások a lemerült szervezetben újra és újra, később más szerveken is jelentkeznek, krónikussá válnak. Az egész családban elterjed a stressz betegség.

Amennyiben felismeri a szerettein a stressz betegség tüneteit, minél előbb segítsen neki abban, hogy eljusson a megfelelő szaktudással és gyakorlattal rendelkező holisztikus szemlélettü hiteles természetgyógyászhoz, aki ismeri a stressz oldás szakszerű kivitelezését.

Stressz tünetei:

szapora légzés, remegés, oxigénellátottság csökkenése, megváltozott anyagcsere, magas koleszterinszint, terhelt immunrendszer, hideg végtagok, álmatlanság, fejfájás, bőrkiütés, étvágytalanság/kényszeres evés, emésztési zavarok, merev izmok, szexuális zavarok, tenyér és lábfej izzadás, feledékenység, kreativitás hiánya, figyelmetlenség, koncentrációs zavarok, összpontosítás teljes hiánya, bizalmatlanság, pánik, depresszió, sírás, sértődékenység, nyugtalanság, hirtelen hangulatváltozások, körömrágás

Stressz oldás ezeknek a panaszoknak a kezelésére alkalmas:

menstruációs görcsök, női problémák, anyagcserezavarok, izom- és csontfájdalmakkal, légzési nehézségek és tüdőproblémák, szív és érrendszeri zavarok, mellkasi problémák, alacsony energiaszint, fáradtság gyengeség, stressz mindenféle változata, ok nélküli erőteljes izzadás, frigiditás/potenciazavarok, perifériás keringési zavarok, memóriazavarok, hangulatzavarok, testrészek fájdalmainak megszüntetés, izmok mozgásfunkciójának javítása, testileg, lelkileg, szellemileg túlterhelt felnőtteknek, gyerekeknek, kimerült és stresszel terhelt szülőknek

Amikor a stressz oldás segít

Orvosi tanácsok, és gyógyszeres kezelés ellenére helyzete kritikusabbá válik. Még bírják valameddig a vállukon hordozni a terheiket, majd egyre többször panaszkodnak, áldozatként tüntetik fel megélt sorsukat. Mások sajnálatából, megértéséből próbálnak töltekezni. Már az orvosait és segítő barátait is kritizálja, miért csak őt nem gyógyítják meg. A betegségeinek nem az orvos az okozója, hanem a saját nem tudása.

El kell gondolkodni rajta mit tett eddigi élete során és az hová vezetett, min kell változtatnia az életvitelében hogy a hibái miatti következményeket el tudja kerülni az elkövetkezendő időkben. Itt már csak a precíz szakismerettel megalapozott tanácsok adhatják meg az áhított választ és nem az elvakult rózsaszín ezoterikus felhő, vagy a már teljesen szenilisé vált materialista szemlélet.

Szerencsére van megoldás

Ilyenkor lép fel az ismerősök rokonok felelőssége. Segíteniük kell rajta, de felvetődik a kérdés, hogyan? Jöhet a stressz oldás.

Stressz oldás

A testi izomstruktúra helyreállításával megszüntetem a fájdalmakat, és a zavart testi és lelki állapotokat. Az idegrendszer és az izmok közti tökéletes kapcsolat helyreállítása által újra jól működővé teszem az izom és vázrendszert. A test minden izma helyes pozícióban kerül, és ezáltal visszaáll a test statikai és energetikai egyensúlya, megvalósul a harmonikus működés előfeltétele.

Közösen meghatározzuk az állapotának és anyagcseretípusának leginkább megfelelő étkezési és életviteli irányelveket.

Harmonizálom a beteg testének energiaháztartását, legyen elég energiája a végleges gyógyulás számára.

Régóta eltemetett vélt és valós lelki terheinek a felszabadítása után a gondolatok és életcél tisztázása után könnyen javít az ismerőseihez barátaihoz fűződő kapcsolatain.

Csakis egy ilyen átfogó terápia képes a stressz betegségben szenvedő embereknek segíteni.

Saját és szerettei egészsége érdekében jelentkezzen minél elöbb megbeszélés végett!


Farkas József
termeszetgyógyasz.tv
+3670 380 34 99

Farkas József

Természetgyógyász

06-70 / 380-34-99

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

farkas-jozsef-termeszetgyogyasz
Csáki Edit

Természetgyógyász

06-70 / 506-12-78

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

csaki-edit-termeszetgyogyasz