Minden esemény

There are 4 events

19
jún.
2015
Klub

Beszélgetés a hipnoterápiáról

Szeretnél egy kicsit megismerkedni a hipnózissal? Ha érdekel, vegyél részt egy rövid beszélgetésen. Segítek megismerni ezt a csodás módszert!
31
máj.
2015
Klub

Gyermekáldásra készülve - Terhesség vagy áldott állapot?

Várunk mindenkit, aki még csak tervezi a gyermekáldást, akiknél már megfogant az új élet, de sok kérdésük, esetleg félelmük van. Egyre több pár szembesül mostanában a családalapítás nehézségeivel. Nem érkezik a várva várt gyermek, de mi lehet ennek az oka? Miért olyan problémás a terhességem? Félelem a betegségektől, a szüléstől, a szoptatástól, az anyaságtól…. A választ sokszor oly nehezen találjuk meg, mert mélyen el van rejtve bennünk a megoldás kulcsa. Ez az egy napos beszélgetés sok feltett és fel nem tett kérdésre adhat választ, ami átsegíthet néhány nehézségen, ezzel időt, sok félelmet és szorongást megspórolva magunknak.
08
máj.
2015
Klub

Számisztika, kronobiológia

Május 8-i klubon 18 órától Oszetzky Nóra Numerológus előadását hallgathatod meg a számmisztikáról és a kronobiológiáról.
03
ápr.
2015
Klub

Hangfürdő

A következő klubban tibeti hangtálakkal és gongokkal ismerkedhetsz meg. Sikerült erre az alkalomra felkérnem kedves kolléganőmet B. Balogh Orsolya hangterapeutát, hogy ismertessen meg minket a tibeti gyógyító tudományok egyik gyöngyszemével a hangterápiával.
 

Powered by iCagenda

Farkas József

Természetgyógyász

06-70 / 380-34-99

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

farkas-jozsef-termeszetgyogyasz
Csáki Edit

Természetgyógyász

06-70 / 506-12-78

info@termeszetgyogyasz.tv

Dunakeszi, Munkás u. 43.

csaki-edit-termeszetgyogyasz